Gå til tekstinnholdet

Velkommen til Swedbank Norge

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester innen finansiering, plassering og investeringer til selskaper og organisasjoner.

Man in an office, woman in background

Vårt tilbud

Bedrift

Vi tilbyr banktjenester og finansielle løsninger til store og mellomstore bedrifter innen utvalgte sektorer i Norge. I tillegg yter vi service til Swedbank konsernets kunder fra Norden og Batikum med behov for banktjenester i Norge.

Store foretak og institusjoner

Som kunde får du gjennom ditt sektorteam enkel tilgang til hele Swedbanks brede tilbud av finansiell spesialistkompetanse innenfor blant annet Advisory Services og Investment Banking, Investments & Trading og Research.

Endringer i nettbanken

Swedbank jobber stadig med design og utvikling i nettbanken. Vi har gjennomført en oppgradering og fra mandag 28. oktober vil man oppleve enkelte menyvalg i nettbanken som forskjellige fra tidligere. De ulike valgene og mulighetene er stort sett de samme, men med enkelte forbedringer i funksjonalitet og med ny og mer kundevennlig design. 

Three business people in discussion.

Endringer i forbindelse med PSD2

Nye regler for signering av betalinger gjelder fra 14. september. De nye sikkerhetsreglene er en del av EU-regelverket PSD2, som implementeres i alle banker denne høsten. PSD2 skal blant annet forebygge svindel ved at det stilles nye krav til sikkerhet. Swedbank har derfor innført attestering/godkjenning av betalinger i nettbanken fra den 12. september.

Two business people looking at a mobile in office library.

Karriere i Swedbank

Som medarbeider i Swedbank er det din drivkraft og ditt engasjement som avgjør hvordan du utvikler deg i konsernet. Hvis du har det som kreves gir vi deg de riktige forutsetningene for at du skal få den karrieren du ønsker.

Handshake during business lunch.