Ønsker ditt brukersted å ta imot betaling med Apple Pay?

Apple Pay lanseres i Norge innen sommeren 2018. Løsningen er en digital lommebok som lar brukere foreta betaling ved hjelp av Apple-produkter. Det er foreløpig uklart hvilke norske kortutstedende banker som kommer til å støtte tjenesten. Har du en betalingsterminal som er klargjort for NFC og har en Mastercard og Visa innløsingsavtale, så er du klar for å ta imot Apple Pay når det lanseres i Norge.

Ønsker ditt brukersted å ta imot betaling med Fitbit Pay?

Brukere av utvalgte Fitbit og Garmin treningsklokker kan allerede i dag betale med disse på brukersteder i Norge som har terminaler aktivert for NFC. Tjenesten støttes av et utvalg norske banker. For en oversikt se www.fitbit.com/fitbit-pay/banks

Hva koster det å ta imot betalinger med Apple Pay / Fitbit?

Som kunde av Swedbank Pay betaler du samme pris for innløsing av disse transaksjonene, som for øvrige Mastercard og Visa transaksjoner i henhold til vår avtale. Ta gjerne kontakt med oss for et konkurransedyktig tilbud dersom du har kundeforhold hos annen innløser.

Hva må til for å ta betalt med disse betalingsmåtene?

Din betalingsterminal må være klargjort for betalinger med NFC. Alle nyere betalingsterminaler i markedet støtter dette i dag. Ta kontakt med din terminalleverandør for å aktivere tjenesten om du ikke allerede har gjort det.