Swedbank bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å besøke våre nettsider aksepterer du bruken av cookies.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Swedbank AB har en sterk posisjon i det norske markedet overfor næringslivskunder og institusjoner, både som bank og verdipapirforetak. Swedbank Norge vil rendyrke denne strategien ytterligere, og har besluttet å avvikle banktjenester til privatpersoner.

Swedbank Norge og SpareBank 1 Oslo Akershus har blitt enige om en avtale som innebærer at Swedbank Norges samlede portefølje av privatkunders tjenester knyttet til dagligbank, slik som lønns-, spare- og innskuddskonti, samt nettbank og kort, overdras fra Swedbank Norge til SpareBank 1 Oslo Akershus.

Vi er godt i gang med prosessen og har sendt ut brev til store deler av privatkundene. Hvis du ikke enda har mottatt brev vil du motta brev i løpet av kort tid. Vi har sendt ut ulike brev; et brev til aktive kunder som automatisk vil bli flyttet over til Sparebank1 og et brev til kunder som er definert som ikke-aktive. Dette er kunder som har lavt beløp eller veldig få transaksjoner på konto.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss per epost flytting@swedbank.no, eller du kan ringe oss på telefon 00 47 23 11 62 50. Hvis du ønsker å ta kontakt med Sparebank1 Oslo Akershus kan de kontaktes per epost velkommenb1oa@sparebank1.no

Lukk Skriv ut